Verzekeringen

Op het gebied van verzekeren werkt Autobedrijf Otto samen met Buurstee Advies te Hoogerheide, een ervaren en gespecialiseerd verzekeringskantoor voor zowel de particuliere als de zakelijke klant.

Buurstee Advies werkt samen met nagenoeg alle gerenommeerde verzekeraars en heeft door een samenwerking met DGA Vlissingen de beschikking over een eigen volmacht. Hierdoor is Buurstee Advies steeds in staat U de scherpst mogelijke premie en uitstekende voorwaarden te bieden. Binnen deze volmacht maakt Buurstee Advies zelf de polissen op en regelen zij zelf uw schades als deze zich onverhoopt voor doen.

Door de kleinschaligheid en directe betrokkenheid bij de klanten bieden zij u een uitstekende service. Zo verhalen zij uit service-oogpunt zelf uw schades als er geen dekking is op uw eigen verzekering. Via Buurstee Advies kunt u de meest gangbare verzekeringen afsluiten zoals: woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid voor particulieren, auto, motor, caravan, doorlopende reis, rechtsbijstand verzekeringen etc..

Ook voor de zakelijk klant is Buurstee Advies de juiste partner. Door de jarenlange ervaring bent U bij hun op het juiste adres. Buurstee Advies verkoopt niet alleen maar verzekeringen, samen met de klant inventariseren zij welke risico’s U loopt, hoe deze beperkt of voorkomen kunnen worden, of U deze risico’s zelf kunt dragen of dat het verstandiger is U zich hiervoor te verzekeren.

Gemak, bereikbaarheid en scherpe prijzen, Buurstee Advies biedt u dit allemaal tegelijk!